مهاجرانی: دولت به دنبال اذیت کردن بخش خصوصی نیست پزشکیان: ایران هرگز در برابر دشمنان تسلیم نخواهد شد پزشکیان: ایران علاقمند به همکاری با چین در زمینه ابتکار استراتژیک «کمربند و راه» است سردار نائینی: بانک اطلاعاتی سپاه از رژیم صهیونیستی کامل است مهاجرانی: ناترازی برق به‌طور کامل جبران نشده است عارف: بازسازی منازل آسیب‌دیده در جنگ باید سرعت بیشتری بگیرد سردار شکارچی: ما شکست را بر دشمن تحمیل کردیم لاریجانی: برخی فکر می‌کنند جنگ خاتمه یافته و اقداماتی برای به هم زدن یکدستگی میان مردم انجام می‌دهند/ مسئله هم‌بستگی ملی به هیچ عنوان حاشیه‌ای نیست برنامه ویژه فراجا برای مقابله با تروریست‌ها شهادت یک حافظ امنیت در عملیات مقابله با تروریست‌ها/ هشدار فرمانده قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه به تروریست‌ها وزیر دفاع: جنگ ۱۲ روزه شکست‌پذیری رژیم پلید اسرائیل را اثبات کرد پزشکیان: نمی‌توانیم تصمیمی بگیریم که بعداً اگر مشکلی پیش آمد بگوییم چاره‌ای نداشتیم؛ باید به فکر عوارض هرتصمیمی باشیم دیدار لاریجانی با خانواده شهید سردار مهدی ربانی واکنش علی مطهری به انتشار مصاحبه اش درباره ساخت بمب اتم توسط ترامپ وزیر کشور: نزدیک به ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز به کشور خود بازگشته‌اند/ برنامه‌ها برای بازگرداندن ۲ میلیون نفر باقی‌مانده هم ادامه خواهد یافت

توضیحات قالیباف درباره علت عدم حضور معاون اول رئیس‌جمهور در مجلس

رئیس مجلس در پاسخ به تذکر یک نماینده گفت: در جلسه امروز (یکشنبه) وزرای کشاورزی و اقتصاد به عنوان نماینده دولت حضور دارند و آقای مخبر به دلیل جلسه کاری که داشت، فرصت حضور در مجلس را پیدا نکرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 08
کد خبر: ۱۳۲۵۶۰

به گزارش راهبرد معاصر،  حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه 18 اردیبهشت) در جریان بررسی گرانی‌های اخیر در بازار کالای اساسی در تذکری اظهار داشت: نمایندگان مجلس باید استدلال‌های خود را بیان کرده و مباحث خارج از موضوع نداشته باشند، چون ما در حال بررسی این موضوع هستیم که آیا اقدام دولت منطبق به قانون بوده یا نه و آیا مجلس شورای اسلامی چنین مصوبه‌ای داشته که دولت چنین اقدامی را انجام داده است؟

 

وی افزود: نمایندگان دولت هم در اظهارنظرهای خود به بیان راهکارهای دولت بپردازند نه این‌که هر کدام از مسئولان دولت یک موضوعی را بیان کند. یکی می‌گوید درباره میزان یارانه تصمیم‌گیری شده و آقای رضایی بیان می‌کند که یارانه ۴۰۰ هزار تومانی برای اقشار ضعیف و ۳۰۰ هزار تومانی برای سایر اقشار در نظر گرفته شده و یا اظهارات متفاوتی درباره یارانه نان بیان می‌شود.

 

عضو هیات رئیسه مجلس تصریح کرد: به صورت روشن باید موارد توضیح داده شود، دولت باید بیشتر با مردم صحبت کرده و مسائل را توضیح دهد لازم است تحرک بیشتری را در دولت شاهد باشیم.

 

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به تذکر سلیمی گفت: در مورد میزان یارانه معیشت بعد از آن مصاحبه بلافاصله اصلاحیه‌ای اعلام شد و هر وقت میزان یارانه قطعی شد دولت اعلام خواهد کرد.

 

وی افزود: در این جلسه وزرای کشاورزی و اقتصاد به عنوان نماینده دولت حضور دارند و آقای مخبر به دلیل کاری که داشتند، فرصت حضور در مجلس شورای اسلامی را پیدا نکردند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر